CZ / EN

info@companyexperts.cz
+420 775 106 111

 
 

Články

Jak založit společnost v Anglii?

Velká Británie je historicky zemí s liberálními zákony. Pro podnikatele to znamená malou byrokratickou zátěž, jednoduchou komunikaci s úřady a nízké poplatky. Společnost ve Velké Británii je tedy na založení mnohem jednodušší než společnost česká, a také správní poplatky jsou nižší. I samotná správa společnosti je jednoduchou a finančně nenáročnou záležitostí - za rok je potřeba zaslat rejstříku pouze "výroční zprávu" kde dáte vědět že jednatelé a společníci stále existují, a adresa sídla se nezměnila. A na každé výročí založení společnosti také účetní závěrku (když v Británii nerealizujete zisk a nezaměstnáváte Brity tak nulovou). To pro Vás dokáže udělat náš Britský účetní za 3.000,- Kč.

Jakkoli se může založení společnosti v Británii zdát jednoduchou záležitostí, je lepší se z několika důvodů obrátit na odborníky. Zaprvé každá společnost v Británii založená musí mít v Británii adresu sídla, kde přebírá poštu a kam může přijít úřad na kontrolu. Koupíte-li si anglickou společnost u nás, můžete mít sídlo v naší kanceláři v centru Londýna a o poštu a účetnictví se Vám postará náš účetní. Zadruhé je pro většinu úkonů v ČR (registrace k dani, otevření bankovního účtu atd..) zapotřebí výpis z britského rejstříku s tzv. apostilou. (Speciální ověření vydávané podle Haagské úmluvy ministerstvem).

Koupíte li si společnost od nás, vyřídí ji za Vás náš člověk přímo na místě, a nebudete se tak muset na Britské ministerstvo vypravit osobně. A za třetí nikomu, kdo není certifikovaný britský účetní, nelze doporučit, aby si účetnictví vedl sám. S tímto vám také dokážeme pomoci za velmi příjemné ceny. V případě, že v Británii nepodnikáte a nerealizujete zisk se však jedná pouze o zmíněné dva formuláře ročně.
 

Ready made společnosti

Svou ready made společnost můžete mít už do 48 hodin a namísto front na úřadech a byrokracii se můžete naplno věnovat podnikání. Stačí se nám ozvat s představou, podepsat dokumenty a vše ostatní zařídíme za Vás. U našich společností garantujeme nulovou účetní minulost a bezdlužnost.

Zakládání společností

Chcete založit společnost na míru, obraťte se na nás a vše zařídíme. I založení společnosti na míru lze vyřídit bez problému na dálku a bez otravné byrokracie. Nabídneme Vám i založení ltd. (Britská společnost s ručením omezeným) nebo oblíbené s.r.o či a.s. Ušetříme Vám spoustu času.

Kontakt

Company Experts s.r.o.
Revoluční 13
Praha 1, 110 00

IČ: 02923815

+420 775 106 111